A Chronoswiss vált magasabb sebességfokozatba az új klasszikus szén-dioxid-szabályozóval replika órák

A Chronoswiss különösképpen ismert a szabályozó órák finom gyűjteménye miatt. Ez a merész alkotások gyűjteménye újból forog,replika órák mivel a Regulator Classic Carbon Racer magasabb fokozatba vált. Ehhez az órához Chronoswiss ihletet kap a motorsport világából, és felhasználja azáltal, hogy új megközelítést alkalmaz az aláírás-szabályozó tárcsa felé.

Most tartalmaz egy szénszálas tárcsát, amelybe az óra és másodperc két al-tárcsája kerül. Az órás másodlagos tárcsának van egy gyönyörű központja, guilloche részleteivel, míg a számok betűtípusa úgy néz ki, mint a sebességmérő. Ezt a dinamikát másodpercre tovább erősíti az subdial, mivel ez mutatja a mozgás egy részét a tárcsa kivágásán keresztül. Bár nagyon finom, ad hozzá valamit a számlap általános kialakításához. Ugyanez mondható el a vörös részletekről is, amelyek még inkább azt az izgalmas érzést adják ennek az órának, amely mindig is a motoros sport világának elengedhetetlen része.

Újdonság a kéz alakja is, amelyet Chronoswiss „Trigono-nak” hívott, és amely tökéletesen illeszkedik a tárcsa többi részéhez. Töltik őket a Super-LumiNova-val, így akkor is, ha késő esti futáson veszi a Regulator Classic Carbon Racer-t, tudja, mennyi az idő.rolex replika A nappali idők során értékelni kell a zafírkristályt is, amelynek kettős tükröződésgátló bevonattal rendelkezik, amely csökkenti a tükröződést és megkönnyíti az olvashatóságot szinte minden fényviszonyok között.

Ez a Chronoswiss egy 41 mm-es rozsdamentes acél tokkal van felszerelve. A tökéletes méret, mivel elég nagy ahhoz, hogy könnyedén elolvasható és benyomást kelthessen, de nem olyan nagy, hogy kényelmetlenül érzi magát vezetés közben. A 12,7 mm magasság szintén jelentősen hozzájárul ehhez. Az új tárcsa kialakítás meglepően jól működik a ház klasszikus kialakításával, az előlapon gördülő és különálló hagymakoronával. Lélegzi a hasonló származású nagy teljesítményű sportkocsik levegőjét.

A Regulator Classic Carbon Racer fel van szerelve Chronoswiss kaliberrel C.295, egy automatikus mozgással, stop másodpercekkel, amely csodálható az átlátszó eset visszajátszásán keresztül. Ez a Chronoswiss egy igazi sportóra is, mivel vízálló 10 bar-ig. Kényelmes és gyönyörűen elkészített rozsdamentes acél karkötőn, valamint gumi hevederrel kínálják, mindkettő aláhúzza az óra dinamikus megjelenését.replika óra Az új klasszikus szén-dioxid-szabályozóval a Chronoswiss megmutatja, hogy egyértelműen magasabb fokozatba dobta a dolgokat.